Вести што го содржат тагот Борис Трајковски

„Светна“ Арената, спремна е за ракомет

Менаџментот и вработените во „Борис Трајковски“ мораа да засукаат ракави за празниците

Прочитај повеќе

(ФОТО) Монтиран е висечкиот семафор во „Борис Трајковски“

Арената „Борис Трајковски“ денеска доби семафор по високи светски стандарди

Прочитај повеќе

„Борис Трајковски“ ги затвора вратите за Металург?

Металург должи пари на „Борис Трајковски“ и ако не ги подмири во следниве десет дена, нема да може да ја користи салата

Прочитај повеќе

Семафорот ќе „светне“ за Лигата на шампиони

Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ја издржа првата, најтешката година по промената на раководството и сега веќе оди во нов правец

Прочитај повеќе

Скопската Арена ги затвора вратите за Металург

Металург нема да може да игра во „Борис Трајковски“ доколку не подмир најголем дел долгот. Има една недела рок пред во Скопје да стигне Војводина

Прочитај повеќе