Вести што го содржат тагот Коментар

KОМЕНТАР: Ни треба малку поинаков пристап

Погрешна ли е стратегијата или преголеми и нереални ни се очекувањата?

Прочитај повеќе

Последен танц за јуниорите, прв танц за кадетите

Победничкиот пехар е убав, моментите се за уживање и фалење, но ќе имаме или ќе ги поништиме вистинските придобивки од ЕХФ Шампионатот?

Прочитај повеќе

По кој пат ќе тргне Вардар откако солзите ќе пресушат?

Вардар не успеа да го освои пехарот од ЛШ пред да се распадне скапиот состав. Солзите ќе пресушат, емоциите ќе стивнат... А потоа, што?

Прочитај повеќе

Си отиде уште една историска шанса

Уште едно ЕП што ќе го паметиме по прпуштени шанси

Прочитај повеќе