Вести што го содржат тагот Коментар

Коментар: Резултати, сега и веднаш

Португалија беше последната голема угорнина во тешкиот период за машката репрезентација.

Прочитај повеќе

Коментар: Синдром на (само)уништување

Осврт на состојбата во репрезентацијата и македонскиот ракомет во моментов

Прочитај повеќе

КОМЕНТАР: Се гледаат контурите на системот

Младинскиот ракомет ни е на убава позиција, но тоа нити е случајно, нити пак е долготрајно

Прочитај повеќе

Сметката еднаш, мораше да дојде

Македонија поразена од Црна Гора, играчите на стрелиште на социјалните мрежи

Прочитај повеќе

2021: Лазаров, Вујовиќ, СИСТЕМ...

Денеска ја испраќаме 2021 во историја

Прочитај повеќе