Вести што го содржат тагот Коментар

КОМЕНТАР: Се сретнавме со реалноста во 1/8 финалето

Македонија СП го заврши на 13 место. Резултатот реален, играта не

Прочитај повеќе

СП, ДЕН ПРВИ: На крајот на војната се бројат жртвите

Македонија ја загуби првата битка, но првенството само што почна

Прочитај повеќе

Ќе го нема веќе ракометот што го знаеме

ЕХФ ќе ја смени Лигата на шампионите и ќе му зададе тежок удар на ракометот

Прочитај повеќе

KОМЕНТАР: Ни треба малку поинаков пристап

Погрешна ли е стратегијата или преголеми и нереални ни се очекувањата?

Прочитај повеќе

Последен танц за јуниорите, прв танц за кадетите

Победничкиот пехар е убав, моментите се за уживање и фалење, но ќе имаме или ќе ги поништиме вистинските придобивки од ЕХФ Шампионатот?

Прочитај повеќе