Вести што го содржат тагот Измени

Савевски со две измени по прва победа

Две измени има во составот на Македонија во однос на средбата што се играше во Словенија

Прочитај повеќе

Усвоени нови правила во ракометот

Минаа измените, ракометот има неколку нови правила

Прочитај повеќе

Вегар и Радовиќ заминуваат, со другите ќе се разговара

Е. Пелистер се прегрупира за следната сезона

Прочитај повеќе

Брестовац направи три измени за денешниот меч

Македонија со дополнително изменет состав вечерва ќе игра против Чиле

Прочитај повеќе

РФМ го стави ракометот во мирување!

Ракометот е одново во мирување

Прочитај повеќе