Вести што го содржат тагот Повреди

Флензбург без тренер и седум играчи во Букурешт

Ковид, повреди... Флензбург десеткуван против големиот романски проект

Прочитај повеќе

ВЕСТИ: Лауге пак повреден, потврдени мега трансферите...

Преглед на последните вести и трансфери од ракометна Европа

Прочитај повеќе

Мешков Брест без петмина во Скопје

Словенечкиот бек ја зголеми колонијата на повредени играчи

Прочитај повеќе

Франција и Норвешка останаа без важни играчи

Почнаа да се редат повреди на Олимпискиот турнир

Прочитај повеќе

Катетер за Карабатиќ, пауза за Буриќ, Циндриќ...

Занимливости, вести, трансфери

Прочитај повеќе