Вести што го содржат тагот Исланд

Виновни им се голманите, во Скопје ќе донесат тројца

Исланд ги лоцираше своите слабости. Голманите не одбранија ништо, сега ќе анализираат како примиле голови

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Последните 10 секунди од Рејкјавик

Исланд немаше домашен пораз од 2006 година

Прочитај повеќе

Први во група, подобар шешир за ЕП

Македонија би можела дополнително да профитира од победата во Рејкјавик

Прочитај повеќе

Инфаркт меч и победа на Македонија над Исланд

ИСЛАНД - МАКЕДОНИЈА 33-34 (17-17)

Прочитај повеќе

Гледајте денеска: Македонија против Исланд, квалификации за ЕП

Ден резервиран за квалификации за ЕП 2020

Прочитај повеќе