Вести што го содржат тагот Исланд

Тинејџер ќе го брани Исланд во Скопје

Селекторот на Исланд ги замени голманите

Прочитај повеќе

Брестовац: Да ја обоиме салата во нашите национални бои!

Македонија се сака и бодри и во победи и во порази - Данило Брестовац

Прочитај повеќе

Виновни им се голманите, во Скопје ќе донесат тројца

Исланд ги лоцираше своите слабости. Голманите не одбранија ништо, сега ќе анализираат како примиле голови

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Последните 10 секунди од Рејкјавик

Исланд немаше домашен пораз од 2006 година

Прочитај повеќе

Први во група, подобар шешир за ЕП

Македонија би можела дополнително да профитира од победата во Рејкјавик

Прочитај повеќе