Вести што го содржат тагот Лада Тољати

Почина Левон Акопјан

Поранешниот советник (селектор) на женската репрезентација на Македонија замина во легендите

Прочитај повеќе

Сензацијата доаѓа од Крајова

ЧСМ Букурешт по втор пат во една недела загуби, Крајова е изненадувањето на сезоната

Прочитај повеќе

Акопјан заврши во болница

Поранешниот советник во женската репрезентација на Македонија, „заглави“ во болница

Прочитај повеќе