Вести што го содржат тагот Откази

Азија не и дава место на СП на Македонија

Две репрезентации се откажаа од учество на Азиските игри...

Прочитај повеќе

Уште две оставки стигнаа до ИХФ

Шпанецот Рамон Гаљего не е единствениот што се повлекува од ИХФ

Прочитај повеќе

Уште тројца Германци се откажаа од СП Египет!

Нови откази од германските репрезентативци за настап на мундијалот во Египет 2021

Прочитај повеќе

Вардар седи на трње, бројни откази низ Европа

Ковид биланс пред неделните натпревари

Прочитај повеќе

Трансфери, откажани турнири, вести...

Ракометот не е комплетно запрен, иако не се игра веќе пола месец

Прочитај повеќе