Вести што го содржат тагот Швајцарија

Швајцарски клуб се откажа од Европа

Швајцарците нема да играат во Европа годинава

Прочитај повеќе

Швајцарците со Шмит и Портнер против Македонија

Еден од противниците на Македонија ги отвори картите пред квалификациите за ЕП 2022

Прочитај повеќе

Металург се чекираше во Цирих

Македонскиот тим пристигна во швајцарскиот центар, утре е на меч со залетаниот Кринс

Прочитај повеќе

Дали на Металург му се „смешка“ неутрален терен?!

Македонија е на црна листа за влез во Швајцарија

Прочитај повеќе

Швајцарците не чекаат во сала за хокеј

Швајцарија ќе не пречека во сала за хокеј

Прочитај повеќе