Вести што го содржат тагот Андреа Пенезиќ

Главна цел, да се предомисли Пенезиќ

Поранешната ракометарка на Вардар никако да дојде до моментот да прогласи пензија

Прочитај повеќе

Пенезиќ: Ѓер е машина, но нема да им биде лесно со нас

Нема да ни биде лесно, но нема да му биде лесно ниту на Ѓер - Андреа Пенезиќ

Прочитај повеќе

Пенезиќ и Хмирова во Шиофок

Официјално потврдени двата трансфери од Вардар во Унгарија

Прочитај повеќе

Хмирова оди во пакет со Пенезиќ?

Се поизвесно е дека Пенезиќ ќе го засили Шиофок, а во пакет со неа би можела и Татјана Хмирова

Прочитај повеќе

Пенезиќ ја одложи пензијата

Хрватскиот бек на Вардар, официјализираше дека нема да се пензионира, туку ќе игра уште една година

Прочитај повеќе