Вести што го содржат тагот Манасков

Веспрем ќе се подготвува дома

Веспрем целите подготовки ќе ги има во својата сала

Прочитај повеќе

Mанасков во игра за Ол стар на Вецлар

Втор Македонец во игра за идеалната постава на сите времиња на Вецлар

Прочитај повеќе

Maнасков и Даниловски верни на Охрид

Двајца многу важни играчи потпишаа за Охрид

Прочитај повеќе

Дерби без Манасков, Цветковски го заборавија на клупа

Шампионат на Унгарија, се сретнаа Веспрем и ПИК Сегед

Прочитај повеќе

Чист пораз на Е. Работник, Манасков го разби Спартак

Битолчани не можеа да се носат со Белорусите

Прочитај повеќе