Вести што го содржат тагот Битола

Шевелев си оди од Работник

Украинецот нема да ја доигра сезоната во Битола

Прочитај повеќе

Се нудат многу тренери, нема да биде Писонеро

Битолчани наскоро ќе мораат да назначат нов тренер на екипата

Прочитај повеќе

Загреб ги однесе бодовите од Битола

Битола виде уште една драма, но овој пат ППД Загреб беше посреќен тим

Прочитај повеќе

Работник со победа во ЛШ замина во историја

Заврши дебитантската ЛШ сезона за битолчани

Прочитај повеќе

Уште денеска се Е. Работник, потоа ќе станат Е. Пелистер

Битолчани ЛШ ќе ја завршат како што ја почнаа

Прочитај повеќе