Вести што го содржат тагот Аеродром

И Аеродром стави маски и почна да тренира

Полека сите екипи влегуваат во строј, Аеродром спреми „суперлигашки“ план за подготовки

Прочитај повеќе

Аеродром со нов договор за пикерот

Аеродром денеска се договори за продолжување на соработката со играчот од линијата

Прочитај повеќе

Аеродром купуваше во Супер лига

Аеродром денеска потпиша со уште двајца ракометари и дојде до бројката од 13 ракометари

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Аеродром, Прилеп, Веселин Вујовиќ...

Сумиран преглед на трансферите што минатата недела ги пропуштивме да ги одбележиме

Прочитај повеќе

Три нови играчи доаѓаат во Аеродром

Аеродром продолжи да се засилува и комплетира тим за следната сезона

Прочитај повеќе