Вести што го содржат тагот Аеродром

Реми на Струга и Аеродром на втората контрола

На вториот меч на „Женска плажа“, немаше победник

Прочитај повеќе

КЛ за 7 подобар од Аеродром

Контролен меч во Охрид одиграа скопските екипи

Прочитај повеќе

Струга го победи борбениот Аеродром

На „Женска плажа“ вчера повторно се играше ракомет

Прочитај повеќе

Aеродром фаќа залет од Струга

Скопскиот тим се подготвува на крајбрежјето и веќе договори пет контроли

Прочитај повеќе

Аеродром се поднови со десен бек

Нов леворак играч во скопскиот прволигаш

Прочитај повеќе