Вести што го содржат тагот Аеродром

Астраион искуба бод од Аеродром за прво место

На пет кола до крајот станува густо на врвот во Првата плеј аут лига

Прочитај повеќе

Младост ги расипа плановите на Аеродром

ПРВА ЛИГА ПЛЕЈ АУТ: Богданчани и помогнаа на Струмица

Прочитај повеќе

Инцидент, три сини картони и нови 40+ за Аеродром

Жешко беше вчера во Чаир

Прочитај повеќе

Аеродром испорача уште една „40“

Четврта победа на Аеродром со 40 постигнати гола

Прочитај повеќе

Аеродром се специјализираше за 40+

Аеродромци повторно преку 40 гола, Младост „киксна“ во Скопје, Астраион осамен на врвот

Прочитај повеќе