Вести што го содржат тагот Ракотеа

Веспрем повторно го позјамува Ракотеа

Романецот цел договор со Веспрем ќе го мине на позајмица

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Бужан, Ракотеа, Урбан...

Како завршија првенствата, така се раздвижи трансфер маркетот

Прочитај повеќе

Место во Вардар, заврши во Франција

Романецот требаше да дојде во Вардар, но се изјалови трансферот

Прочитај повеќе

Веспрем го купи Ракотеа

Романскиот бек ќе ја напушти Висла Плоцк за да се пресели во Унгарија

Прочитај повеќе