Вести што го содржат тагот Шведска

ВИДЕО: Шведска доби шампион по шут-аут (пенали)

ВИДЕО: Како се изведуваат пенали во Шведска

Прочитај повеќе

Норвешка одбра (непознат) селектор

Домашен тренер кој добро ги знае играчите и потенцијалот ќе ја води Норвешка

Прочитај повеќе

Почина творецот на најсилниот тим

Знамињата во шведскиот ракомет денеска се на пола копје

Прочитај повеќе

Maкедонија би била во втор шешир за СП

Македонија ќе избегне неколку сериозни противници, меѓу кои и домаќинот на СП

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: Контролата на темпото, база на новиот ракомет

Деталните анализи велат дека брзиот ракомет веќе не е модерен. Има нов модерен ракомет

Прочитај повеќе