Вести што го содржат тагот Кореја

СП ЈУНИОРКИ: Кореја ја исфрли Данска

Дојде моментот кога сите фаворити видоа мака на теренот

Прочитај повеќе

Северна Кореја ќе игра на СП Германија и Данска

ИХФ ја смести обединетата репрезентација на Кореја во групата со Германија, во Берлин

Прочитај повеќе

Романија си оди дома, Русија се спаси

Заврши првенството за еден од фавритите

Прочитај повеќе

Фаворитите паднаа како круши

Јужна Кореја ја преслуша Холандија, Полска беше подобра од Шведска, а Словенија ја совлада Франција

Прочитај повеќе