Вести што го содржат тагот Ресторан бар

Вугринец отвори кафе бар во Скопје (фото)

Ренато Вугринец повторно е во Скопје, но сега во поинаква улога. Ракометната топка е заменета со кафе-ресторан бар

Прочитај повеќе