Вести што го содржат тагот Младен Милетиќ

KОЛУМНА МЛАДЕН МИЛЕТИЌ: Lino, Srebrlino! Zvani Pub...

U Hrvatskoj se zbijali vicevi da mu je aplikacija poslala poruku „premašili ste predviđeni broj prijeđenih koraka u ovom danu“.

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Slabe karte Line Červara

Колумна на Младен Милетиќ, хрватски новинар на „Вечерњи Лист“

Прочитај повеќе

Хрватски предлог: Скопје да биде како Келн

Македонија ги освои гостите, сакаат секоја година Ф4 да се одржува во Скопје

Прочитај повеќе

МЛАДЕН МИЛЕТИЌ: See you in Croatia

Како изгледа Хрватска пред ЕП, прочитајте во колумната што за g-sport.mk ја напиша Младен Милетиќ, новинар на Вечерњи Лист

Прочитај повеќе