Вести што го содржат тагот Апликација

АПЛИКАЦИЈА: Научете ги до детал новите правила

ИХФ објави апликација со детално објаснување на новите правила

Прочитај повеќе

Нора Морк жртва на хакери

„Размислував да не играм на СП туку да одам на крајот на светот и да останам таму до Божиќ“, вели Морк

Прочитај повеќе