Вести што го содржат тагот Нора Морк

Нора Морк се врати на терен

Паузата траеше 1,5 година

Прочитај повеќе

Осум нови играчи во ЧСМ, една од нив е екс Вардар

Комплетен тим менува ЧСМ Букукрешт во јуни

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНО: Нора Морк во ЧСМ Букурешт

Најавите се остварија, Нора Морк го одбра ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Аманда Куртовиќ три години во Ѓер

Норвешкиот десен бек следните три сезони ќе го носи дресот на унгарскиот шампион Ѓер

Прочитај повеќе

Нора Морк го одбра ЧСМ Букурешт

Големите промени во Букурешт почнуваат со ангажманот на некогаш најдобрата светска ракометарка

Прочитај повеќе