Вести што го содржат тагот Нора Морк

ЧСМ не ја пушта Морк да игра за Норвешка

Прва одлука на шведскиот тренер на ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Нора Морк се врати на терен

Паузата траеше 1,5 година

Прочитај повеќе

Осум нови играчи во ЧСМ, една од нив е екс Вардар

Комплетен тим менува ЧСМ Букукрешт во јуни

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНО: Нора Морк во ЧСМ Букурешт

Најавите се остварија, Нора Морк го одбра ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Аманда Куртовиќ три години во Ѓер

Норвешкиот десен бек следните три сезони ќе го носи дресот на унгарскиот шампион Ѓер

Прочитај повеќе