Вести што го содржат тагот Лигаменти

Крај на сезоната за Естевана Полман

Холандската ракометарка доживеа голем пех

Прочитај повеќе

Малер го следи и помладиот Жалуз

Крај на сезоната за помладиот брат на Ваел Жалуз

Прочитај повеќе

Германија остана без креативецот

Организаторот на играта на Германија ги скина лигаментите

Прочитај повеќе

Лошо почна 2019 за Аморим

Македонската снаа Едуарда Аморим се повреди на првиот натпревар во 2019

Прочитај повеќе

Крај на сезоната за Кристина Неагу

Настрадаа предните вкрстени лигаменти на десното колено

Прочитај повеќе