Вести што го содржат тагот Елизабет Омореги

Словенија без странско засилување за Македонија

Црномурестата Бугарка се уште нема дозвола да игра за Словенија

Прочитај повеќе

Црномуреста Бугарка ќе игра за Словенија

Родена е во Грција, мајка и е Бугарка, татко и е од Нигерија. Ќе игра за Словенија

Прочитај повеќе