Вести што го содржат тагот Маиса Пешоа

Се ожени екс вардарката Маиса Пешоа

Поранешниот голман на Вардар ја побара за жена својата партнерка по Ф4 Будимпешта

Прочитај повеќе

Поранешната Вардарка се скраси во Русија

Бразилката не мрда од Ростов

Прочитај повеќе

Ѓер се жали во ЕХФ заради Пешоа

Ѓер се жали во ЕХФ поради потегот на Маиса Пешоа што не бил сакнциониран од судиите

Прочитај повеќе