Вести што го содржат тагот Европска лига

Ќе продолжи ли битолската еуфорија?

Битолчани денеска на тежок тест во Португалија

Прочитај повеќе

Шоу во Битола, Е. Пелистер ги разби Унгарците

Битолчани одиграа на високо ниво и запишаа лесна победа над Татабања од Унгарија

Прочитај повеќе

Е. Пелистер ги стиша Грците

Битолчани ја запишаа првата победа во Европската лига

Прочитај повеќе

Бабиќ: АЕК ќе удри во ѕид

Оптимистичка изјава на тренерот на Е. Пелистер пред денешното гостување во Атина

Прочитај повеќе

Е. Пелистер со голем кам бек до бод од Швајцарија

Битолчани ја искористија големата грешка на клупата на Швајцарците

Прочитај повеќе