Вести што го содржат тагот Хафнарфјордур

Палмарсон си оди од Алборг!

Исландскиот ас кон оди кон залез на кариерата

Прочитај повеќе

Заврши најславниот ЕХФ натпревар

Натпреварот што ќе остане запишан во историјата на ЕХФ, заврши со победа на тимот од Исланд

Прочитај повеќе

Сега и Исланд се жали

Што ќе расипе една будала, сто паметни не можат да поправат

Прочитај повеќе

ЕХФ: Ќе играат на пенали

Санкт Петербург и Хафнарфјордур ќе играат на пенали

Прочитај повеќе

Делегат направи хаос во ЕХФ Куп

Делегатот од Финска направи хаос на натпреварот меѓу Санкт Петербург и Хафнарфјордур

Прочитај повеќе