Вести што го содржат тагот Будимпешта

„Ф4“ останува во Будимпешта

Уште пет години унгарските клубови Ф4 ќе играат на домашен терен

Прочитај повеќе

ПОЗНАТ ЖЕНСКИОТ„ Ф4“: Фијаско на ЧСМ Букурешт

Познати се четирите екипи што ќе играат на Ф4 во Будимпешта

Прочитај повеќе

Македонски тренер на тримесечна обука во Будимпешта

Младиот тренер на Металург ќе оди на тримесечна обука во Будимпешта

Прочитај повеќе

Веспрем се сели во Будимпешта

Унгарскиот клуб две сезони ќе игра во главниот град

Прочитај повеќе

Во Ласло Пап Арена, парите не важат!

Салата е Cash free

Прочитај повеќе