Вести што го содржат тагот Гоце Георгиевски

Џомба пак остана без тренер

Традицијата продолжи. ЧСМ следната сезона ќе има нови тренери и кај мажите и кај жените

Прочитај повеќе

Гоце Џомба Георгиевски вратен од руски аеродром

ЧСМ победи во Русија без македонскиот репрезентативец

Прочитај повеќе

ГЕОРГИЕВСКИ: Ќе биде потешко отколку со Јапонија

Повисоки се од Јапонците и играат подобра одбрана

Прочитај повеќе

Митревски му го скри голот на Динамо

Македонскиот голман имаше 50 % одбранети удари

Прочитај повеќе

Нов тренер за Георгиевски во ЧСМ Букурешт

ЧСМ Букурешт не може да најде замена за Шундовски. Сменет и втор тренер, а решението го најдоа во Португалија

Прочитај повеќе