Вести што го содржат тагот Германија

Кои играчи се слободни во Бундес лигата на лето?

На кои играчи им истекуваат договорите во Бундес лигата

Прочитај повеќе

Голден Арт го испрати Рајатоски во Германија

Десниот бек на скопскит тим продолжува во Германија

Прочитај повеќе

Паузираше една година, се врати и се повреди

Флензбург нема среќа со десните бекови

Прочитај повеќе

Со какви буџети се игра во Бундес лига?

Буџети, Германија и Франција

Прочитај повеќе

Трансфер од Металург во Берлин 2

Црногорецот од Металург оди во трета лига на Германија

Прочитај повеќе