Вести што го содржат тагот Петар Ненадиќ

Ненадиќ отстранет од тимот

Српскиот бек наводно е во конфликт со сонародникот тренер

Прочитај повеќе

Евро вести, преглед

Веспрем најде замена за Палмарсон, Кокшаров повика седум голмани, Белорусинот демантира дека ќе оди во Келце...

Прочитај повеќе