Вести што го содржат тагот Душебаев

Kелце стана уште посилен

Тројца Душебаеви ќе има на теренот на следниот меч на Келце

Прочитај повеќе

Место Вардар го одбра Келце, но, сега му се смешка трансфер лист

Белорускиот џин е блиску до место на трансфер листата во Келце

Прочитај повеќе

Волф и Талант уште шест години во Келце!

Нови договори потпишаа и браќата Алекс и Даниел Душебаев

Прочитај повеќе

Крај на сезоната за Душебаев

Скинати лигаменти на коленото е дијагнозата на најмладиот Душебаев

Прочитај повеќе

Душебаев: Веспрем ни го вклучи алармот

Средбата што Веспрем ја загуби од Алборг го испирираше Келце да одигра на ниво

Прочитај повеќе