Вести што го содржат тагот Франција

Данска рефундираше 11.000 билети

Данска има проблеми со договарање на пријателски натпревари

Прочитај повеќе

Пет нови позитивни во тимот на Франција

Ковид ги искомплицира подготовките на Франција

Прочитај повеќе

Никола Карабатиќ е Ковид позитивен

Четири француски ракометари ќе ја пропуштат првата фаза од подготовките, тројца од нив се Ковид позитивни

Прочитај повеќе

Две ѕвезди отпаднаа за ЕП 2022!

Силни удари за репрезентациите на Норвешка и Франција

Прочитај повеќе

Норвешка од минус шест до светско злато

Норвешка е нов светски шампион

Прочитај повеќе