Вести што го содржат тагот Бутел

Бутел ќе го види Ѓунѓеш на дело

Веспрем ќе ја пренесува во живо контролната средба со Ѓунѓеш

Прочитај повеќе

Ѓунѓеш се сомнева за меч во Скопје

Противникот на Бутел Скопје во квалификациите за Лига на Европа, е резервиран во поглед на тоа дека ќе се игра во Скопје

Прочитај повеќе

Македонија во Европа со шест екипи

Шест македонски клубови аплицираат за учество во Европските купови следната сезона

Прочитај повеќе

Охрид се откажа од играње во Европа

По Т. Пролет и вториот апликант за вајлд карта од Македонија се откажа од играње во Европа сезонава

Прочитај повеќе

Седми потпис за Бутел Скопје

Бутел Скопје го задржа речиси комплетниот тим за следната сезона

Прочитај повеќе