Вести што го содржат тагот Крим

Лазовиќ е прескапа за Крим

Барбара Лазовиќ во овој момент е прескапа за словенечкиот шампион Крим

Прочитај повеќе

Црномуреста Бугарка ќе игра за Словенија

Родена е во Грција, мајка и е Бугарка, татко и е од Нигерија. Ќе игра за Словенија

Прочитај повеќе

Ларвик губи од кого стигне

Неодамна, пораз на Ларвик во домашното првенство беше сензација. Сега веќе не е така

Прочитај повеќе