Вести што го содржат тагот Крим

Капитална инвестиција на Крим

Исклучувањето на руските екипи од ЛШ, направи големи промени во женската Лига на шампиони. Навидум се е регуларно, но...

Прочитај повеќе

ЛШ: Крим и Савехоф за „гол“ живот

Денеска завршува групната фаза во женската Лига на шампиони

Прочитај повеќе

Урош Брегар ја плати сметката на Крим во ЛШ

Словенечкиот шампион Крим, го смени тренерот

Прочитај повеќе

Нов клуб за Андреа Лекиќ!

Српската ракометарка ќе комплетира трансфер број девет

Прочитај повеќе

Сара Ристовска во ЦСКА Москва?

Македонската репрезентативка, дел од новиот руски проект

Прочитај повеќе