Вести што го содржат тагот Крим

Урош Брегар ја плати сметката на Крим во ЛШ

Словенечкиот шампион Крим, го смени тренерот

Прочитај повеќе

Нов клуб за Андреа Лекиќ!

Српската ракометарка ќе комплетира трансфер број девет

Прочитај повеќе

Сара Ристовска во ЦСКА Москва?

Македонската репрезентативка, дел од новиот руски проект

Прочитај повеќе

Лазовиќ е прескапа за Крим

Барбара Лазовиќ во овој момент е прескапа за словенечкиот шампион Крим

Прочитај повеќе

Црномуреста Бугарка ќе игра за Словенија

Родена е во Грција, мајка и е Бугарка, татко и е од Нигерија. Ќе игра за Словенија

Прочитај повеќе