Вести што го содржат тагот Динамо Букурешт

Гедбан отиде на позајмица

Динамо Букурешт ќе си ги врати вложените пари многу брзо

Прочитај повеќе

Пасквал решава за Динамо во СЕХА

Конечно, една вест и од меѓународната лига

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Ивица Обрван место Вујовиќ?

Хрватскиот шампион го менува Вујовиќ со добро познато име

Прочитај повеќе

Букурешт се запали за ракомет

Веб страната неколкупати се блокирала од големиот број на посети

Прочитај повеќе

Динамо: Адио ракомет, Деду е гробарот!

Голема војна почна меѓу Динамо Букурешт и претседателот на Ракометната Федерација на Романија

Прочитај повеќе