Вести што го содржат тагот Лиценци

Комплетирани списоците: Младост пријави четири тренери

Комплетирани и објавени списоците со лиценцирани тренери за целата сезона

Прочитај повеќе

Пола Кометал е во тренерски води

Објавен списокот на лиценцирани тренери женската Супер лига

Прочитај повеќе

Лиценцирани суперлигашките тренери

РФМ и тренерската организација доделија 17 лиценци за машката Супер лига

Прочитај повеќе

Пола „мастер коуч“ тренери се без клуб

Објавен комплетниот список на тренери лиценцирани за натпреварите од Супер Лигите, Првата лига и младинските категории

Прочитај повеќе

Познати тренерите со лиценца

РФМ ја објави листата на тренери кои можат да бидат официјално лице „А“ на натпреварите од Супер лигата

Прочитај повеќе