Вести што го содржат тагот Норвешка

Полска одбра селектор од Норвешка

Конкурсот на Полјаците беше успешен

Прочитај повеќе

ЧСМ не ја пушта Морк да игра за Норвешка

Прва одлука на шведскиот тренер на ЧСМ Букурешт

Прочитај повеќе

Норвешка ги отвори картите за СП Македонија

Норвежаните први го открија составот за СП

Прочитај повеќе

ТРАНСФЕРИ: Грците купуваа во Полска, прва Норвежанка во Ц. Гора

Десетина последни евро-трансфери, бидете во тек

Прочитај повеќе

Ларвик е префрлен во Втора лига

Ларвик не доби лиценца за настап во најсилната норвешка лига

Прочитај повеќе