Вести што го содржат тагот Селектори

30.000 евра за пласман на СП и бонус за две победи

Ако сениорите се пласираат на СП ќе поделат 30.000 евра, а ако победат двапати уште 10 плус

Прочитај повеќе

Како Шпанија го колонизираше светот

Шпанија го колонизираше светот и стана доминантна ракометна сила. И се тоа почна со светската екомонска криза

Прочитај повеќе

Брестовац е новиот селектор на јуниорите

Одбран е селектор на младите машки репрезентации

Прочитај повеќе

РФМ во сериозна битка за женскиот ракомет

Одржан состанокот на УО на РФМ.

Прочитај повеќе