Вести што го содржат тагот Нов договор

Аеродром потпиша со лев бек од својата школа

Прв професионален договор за младиот бек

Прочитај повеќе

Стојановиќ продолжува со Охрид

Охриѓани продолжуваат соработка со тренерот

Прочитај повеќе

Ростов ја задржа најдобрата од ЕП

Ростов на Дон ќе биде сигурно меѓу најдобрите и во следните две години

Прочитај повеќе

Тосковски останува во Аполда

Македонскиот голман потпиша нов договор

Прочитај повеќе

Мелзунген слави: Лемке останува до 2023

Врвениот дефанзивец ја продолжи верноста кон Мелзунген

Прочитај повеќе