Вести што го содржат тагот Микел Хансен

Mикел Хансен нема да игра на СП Египет?

Најдобриот дански играч сака да се одмори

Прочитај повеќе

Микел Хансен го откачи Хумел

Јапонците во обид да го освојат ракометот

Прочитај повеќе

ИХФ ИГРАЧ НА ГОДИНАТА: Микел Хансен и Кристина Неагу

ИХФ ги прогласи најдобрите за 2018 година

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Не се сите Микел Хансен

Нерешено, слободен удар и ...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Ракометна топка, кош и Микел Хансен

Би можел и кошарка да игра... ако се игра со ракометна топка

Прочитај повеќе