Вести што го содржат тагот Буџет

Колку тежи женската лига во Романија? Буџетот е вртоглав...

Седум екипи имаат буџет поголем од 1 милион евра!

Прочитај повеќе

Ваучерот станува државен, донациите остануваат

Ваучерот ќе се реализира на поинаков начин, директно од буџетот

Прочитај повеќе

СПИСОК: Колкави се буџетите на француските клубови

ПСЖ и натаму е најбогатиот клуб на светот

Прочитај повеќе

ПСЖ веќе не е најбогатиот клуб

Буџетот на францускиот клуб е намален за речиси 30 %

Прочитај повеќе

Нов закон: Крај за романските дрим тимови?!

Во Романија е донесен нов закон со кој се задолжуваат клубовите да имаат повеќе домашни играчи

Прочитај повеќе