Вести што го содржат тагот Хасан Мустафа

Комплекс Тоалети Хасан Мустафа

Замалек си најде начин како да се „закачи“ со претседателот на ИХФ

Прочитај повеќе

Мустафа: СП ќе остане со 32 екипи

ИХФ нема да го менува моделот по кој се игра мундијалот

Прочитај повеќе

СП ќе се игра во сала „Хасан Мустафа“

Огромна чест за претседателот на ИХФ во родниот Египет

Прочитај повеќе

Металург ќе купува играчи од Кина или САД

Се сретнаа претседателите на ИХФ и на Металург

Прочитај повеќе

ИХФ го загуби спорот со Пан Америка

Хасан Мустафа загуби една голема битка во својот 18 годишен мандат, но војната не е е завршена

Прочитај повеќе