Вести што го содржат тагот Турнир

Турнирот во Струга (засега) без публика

Во август, „цела“ Супер лига би можела да се сретне во Струга

Прочитај повеќе

Струшкиот турнир ќе се игра, со македонски екипи

Организаторите на турнирот „Струга“ чекаат дозвола од Кризниот штаб пред да ги финализираат деталите за 48 издание на турнирот

Прочитај повеќе

Кадетите се опуштија и високо се поразени

Првото полувреме беше солидно, второто не беше како што треба

Прочитај повеќе

Пик Сегед гостин на КЛ7, на младински турнир

Пик Сегед ќе биде гостин на КЛ7 на младински турнир

Прочитај повеќе

Кувајт беше докажување или елиминација?

Битката за место во тимот на ЕП е во полн ек, а се повеќе има и кандидати за елиминација

Прочитај повеќе