Вести што го содржат тагот Прва лига

ПРВА ЛИГА: Само Борец го нема на карта

Сите прволигаши, освен Куманово се во строј за новиот шампионат

Прочитај повеќе

Прва лига: Се чека уште пријава од Младост 09 (обновено)

Прволигашите се пријавија за учество за следната сезона

Прочитај повеќе

Има надеж за Прва лига: Утре нов состанок со АМС

Прволигашите би можеле да издејствуваат ваучер од државата

Прочитај повеќе

Прволигашите напуштија, суперлигашите ќе кратат

Прволигашите стојат на ставот дека нема да играат

Прочитај повеќе

Прволигашите се сретнаа со Каевски

Продолжува битката на прволигашите за добивање на ваучер

Прочитај повеќе